Skip to main content

Sundsmacken är en bensinstation som ligger i Fårösund, en charmig oas på Gotland. De har nu utökat sina tjänster genom att introducera en obemannad butik i samarbete med Jobbs och SafeTeam.

Denna nyskapande lösning möjliggör för både boende och turister att handla när som helst på dygnet, vilket ökar tillgängligheten av nödvändiga varor och stärker lokalsamhället.

– Vi har hjälpt över 100 obemannade butiker i Sverige med säkerhet, men Sundsmacken är vårt första projekt på Gotland, vilket känns väldigt roligt! Nu hoppas vi att det ska gå lika bra för Sundsmacken som det gjort för våra andra kunder som dragit igång obemannat. Vi är djupt imponerade över Jobbs plattform och inte minst deras härliga team. Det är så kul med partners som också vill leverera det absolut bästa till kunderna, säger Erik Lindgren, affärsområdeschef Retail- & Rikskunder, SafeTeam.

– Funderar ni på att öppna obemannad butik eller hybridbutik? Jobbs är en heltäckande plattform för allt från obemannade livsmedelsbutiker och bensinstationer till obemannade byggbutiker och gym. Hantera hela den obemannade butiken från en platta, telefon eller dator. Jobbs är en marknadsledande plattform med allt du behöver för att driva en obemannad butik. Du startar enkelt upp din butik, får fler säljbara timmar per dygn utan att vara på plats och maximerar intäkterna. Kunder upplever att dom med Jobbs har fått en stabil och driftsäker lösning, dom upplever gränssnittet som snabbt och enkelt, vilket är precis det vi strävar efter, säger Tobias Engelbrektsson, VD på Jobbs.

Lösningen

Vill du läsa mer om hur det fungerar? Här kan du läsa mer om appen och köpresan. Här kan du läsa mer om säkerheten i en obemannad butik.