Skip to main content

Jobbs tar in betydande kapital från ledande investerare, Tibia Konsult, grundarteamet av Meetio och Lime-grundare för att accelerera tillväxt och innovation.

Lidköping, 2024-04-29 – Jobbs, ledande inom mjukvarulösningar för handel och passage i obemannade miljöer, meddelar stolt att man har säkrat en betydande investering från en imponerande skara investerare, inklusive grundarna av Meetio, Tibia Konsult och tidigare grundarna av Lime Technologies.

Denna senaste finansieringsrundan markerar en viktig milstolpe för Jobbs och kommer att användas för att accelerera företagets tillväxtstrategi samt stärka sin position som en ledande aktör inom branschen. Kapitalet kommer också att användas för att driva innovation och vidareutveckling av Jobbs mjukvaruplattform, vilket kommer att ge kunder ännu mer kraftfulla och effektiva verktyg för att hantera sina obemannade miljöer.

“Att ha detta dreamteam av investerare vid vår sida är verkligen en ära för oss.” säger Tobias Engelbrektsson, VD för Jobbs. “Deras engagemang bekräftar det enorma värdet och potentialen i vår teknik och vår vision. Med detta kapital kommer vi att fortsätta att revolutionera hur företag hanterar och optimerar sina obemannade miljöer, vilket ger dem möjlighet att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.”

Investeringen leds av Tibia Konsult, grundarna av Meetio, Andreas Lännerberg, Christian Natt och dag, Linus Karnland, Johannes Bolvede och Fredrik Seijsing samt Lime grundarna Anders Fransson och Joakim Bengtsson. Deras djupa branschkunskap och framgångsrika track record kommer att vara ovärderlig för Jobbs i dess fortsatta tillväxtresa.

För mer information om Jobbs och dess mjukvarulösningar för obemannade miljöer, besök Jobbs hemsida eller kontakta sales@jobbs.se.

Om Jobbs: Jobbs är en ledande leverantör av mjukvarulösningar för handel, bokning och passage i obemannade miljöer. Företagets avancerade plattform erbjuder en omfattande uppsättning verktyg för att hantera och optimera obemannade miljöer, vilket ger kunderna ökad effektivitet och förbättrad kundupplevelse.

Kontakt för pressförfrågningar:

Tobias Engelbrektsson, CEO
tobias@jobbs.se
+46732746091